Interiör till badrum

Fakta
Svedbergs Easy Underdel 55
Mora MMIX S5
Svedbergs Bas Handdukshängare
Svedbergs Bas Hållare för toalettpapper
Svedbergs WC 9021
Dryson Flex I 6 armar
Svedbergs Bianca Överdel Top-Line 90
Fabrikat: 
Upphandling
Ordinarie pris: 
18 542.00 kr
Rabatt: 
-4 174.00 kr
Summa offert: 
14 368.00 kr
Slutfaktura: 
14 368.00 kr
Betyg: 
5 / 5
Bra eller skit?

Vår badrumsrenovering håller på för fullt och det är nu dags att börja välja interiör för badrumet. Efter besök på flera badrumsspecialisters showroom så började vi söka på nätet efter en lämplig leverantör. Vi landade slutligen hos Badshop.se som hade en användarvänlig hemsida och bra priser.

Omdöme: 

Vi gjorde hela beställningen i ett stort paket och betalade i förskott med OKQ8-kortet (alltid trevligt att få tillbaka i alla fall 1 % av köpsumman). Badshop.se meddelade genom sin hemsida tydligt vilka datum produkterna skulle levereras. Tyvärr visade det sig egentligen vara lite för sent för oss men det var vårt eget fel, vi beställde sent.

Däremot så gick själva renoveringen som den gjorde vilket gjorde att vi i alla fall fick produkterna i god tid innan. Något som jag tycker var bra gjort av Badshop var att dom ringde upp och kontrollerade att vi verkligen ville ha en Dryson Elpatron 300W till vår Dryson Flex I. För om det var den vi hade tänkt använda behöver vi inte köpa någon elpatron. Hade vi ingen aning om så helt plötsligt var det som att få en rabatt på 1172 kr. Kändes bra! Stort tack för den servicen!

Allt som allt köpte vi en hel del produkter, mycket utav badshops produkter ligger ute på rea. Och jag roade mig med att göra en ny jämförelse i samband med att jag skriver det här inlägget (okt 2011). På så sätt kan ni se hur priserna har förändrats.

Produkt Ord.pris Vårt pris (2010) Rabatt Idag (okt 2011)
Svedbergs Easy Underdel 55 2.990 2.509 -481 2.362
Mora MMIX S5 Duschset 1.009 795 -214 645
Svedbergs Bas Handdukshängare 375 295 -80 295
Svedbergs Bas Hållare för toalettpapper 425 345 -80 336
Svedbergs WC 9021 3.120 1.859 -1.261 2.495
Dryson Flex I 6 armar 3.428 2.580 -848 2.475 (kampanj)
Svedbergs Bianca överdel Top-Line 90 7.195 5.985 -1.210 5.684
Summa 18.542 14.368 -4.174 14.292

Kan tilläggas att när vi köpte produkterna fick vi dels ett paketpris på det hela och för oss var det kampanjer på vissa varor. Om jag minns rätt var toalettstolen bland annat på kampanj.

Tycker Badshop.se var ett bra ställe att handla från, nu köper jag interiör till badrum väldigt sällan. Så kul är det inte att renovera badrum ;). Men skulle det bli av igen kommer jag helt klart ta en titt på badshop.se igen.

Omdöme per produkt:

Svedbergs Easy Underdel 55

Underskåpet som vi har var lite bökigt att montera men när den väl är på plats har det fungerat bra. Som det säkert är i de flesta badrum så fylls sådana här underskåp med all möjlig bråte. I vårt fall är hela skåpet fullt med tidningar. Kanske inte var det vi hade tänkt från början men så är det.

Skåpdörrarna är stilrena och utan handtag. Öppning sker genom att du trycker på dörren som du trycks upp med en lite fjäder. För att stänga dörren trycker du en gång till och fjädern skjuts in. Det hela gör att skåpet blir väldigt stilrent och snyggt.

Rekomenderas!

Mora MMIX S5 Duschset

Duschset från det svenska företaget Mora amatur som har utvecklat vattensnåla blandare för både kök och badrum. Vi använder oss av deras blandare även i köket och har varit mycket nöjda med båda modellerna. Upplever inte det som att MMIX S5 snålar på vattnet.

Rekomenderas!

Svedbergs Bas Handdukshängare & hållare för toalettpapper

Dessa två produkter är det inte så mycket att säga om. Vi tyckte den svarta färgen var snygg och matchade bra allting annat i badrummet. Därför köpte vi dem även om det finns andra betydligt billigare som fungerar minst lika bra.

Svedbergs WC 9021

Toalettstolen har tyvärr varit lite av en besvikelse, dels har den svårt att spola rena och det ibland krävas mer än en spolning för att få bort allt. Det gör att allt vad dom kallar miljöaspekter med sparsam vattenåtgång far åt skogen. Själva sittsen har även en förmåga att inte riktigt sitta fast som den ska utan hamnar ofta lite snett. Kanske kan det bero på någon felmontering, men jag tror inte det. Nog för att det var lite bökigt att montera dit den, men svårt var det inte. Bara bökigt att skruva fast i obekväma ställningar som jag var tvungen att ha i vårt lilla badrum.

Rekomenderas inte!

Svedbergs Bianca överdel Top-Line 90

Detta jätteskåp tar verkligen upp all plats på väggen, känns lite som att vårt lilla handfat får minderhetskomplex vid sidan av det här skåpet ;). Annars har skåpet varit väldigt bra. Rymmer mycket badrumsgrejjer som kan behövas för en familj på fyra stycken och speglarna gör att ljuset sprids bra i hela badrumet. Belysningen från skåpet använder vi inte så ofta i och med att spotlightsen i taket ger väldigt bra ljus. Men det är absolut inget fel på skåpbelysningen. Är väldigt nöjd med att vi valde det här skåpet och inte Ikeas modell som vi först funderade på (Godmorgon).

Rekomenderas!

Lägg till ny kommentar