Vad är prisguide.nu?

Våren 2010 köpte jag och min sambo vårt första radhus. Sedan dess har vi gjort ett flertal upphandlingar med hantverkare och inköp av allt från dyra vitvaror till vanliga förbrukningsartiklar. När det gäller framförallt de dyrare delarna har jag många gånger undrat om jag gjort ett bra köp eller inte. I vissa fall visar det sig efteråt och i andra får jag helt enkelt hoppas att det blev rätt. Inför varje större renovering, inköp... etc så lägger jag ner massor med tid att surfa runt på nätet, söka uppgifter, läsa recensioner och så vidare.

Det jag många gånger har känt att jag saknar är någon (i en blogg eller liknande) faktiskt skriver ut hur deras upphandling gått, både vad de fick betala och hur nöjda dom är med resultatet. Så därför skapar jag nu den här sidan, här kommer jag både hänga ut och hylla de hantverkare och företag som jag gör affärer med och som på ett eller annat sätt utmärkt sig.

Jag kommer även lägga till vissa bilagor som manualer och liknande för inköpta produkter. Främst för min egen del eftersom jag då inte behöver spara lika många pappersversioner (som sen aldrig blir lästa) men även för dig som besökare på min sida kan få nytta av.

Kommentera gärna mina inlägg, blir roligare att skriva då! :)