Batterier från Batteriexperten.com

Fakta
Bild på batteri modell LR44
Upphandling
Ordinarie pris: 
59.00 kr
Slutfaktura: 
59.00 kr
Betyg: 
5 / 5
Ordinarie pris: 
144.84 kr
Slutfaktura: 
0.00 kr
Betyg: 
2 / 5

Den 28 december tog batterierna slut i sonens talande lilla bil. För oss föräldrar var det rätt skönt att slippa ha en bil som talade norska på hög volym. Men efersom han tyckt att bilen varit bland det roligaste som finns så fick det bli nya batterier.

Skruvade upp bilen och upptäckte att det förstås skulle vara tre stycken klockbatterier modell LR44 för att få igång ljudet hemma.

Suck, sen vi fick barn och dom blev något år känns det som att jag får köpa alla möjliga konstiga batterier. En snabb slagning på Google gav mig först träffar till BatteryChampion som sålde ett 10-pack för 144,84 kr.  Efter att klickat mig vidare på ytterligare än länk hittade jag Batteriexperten. Batterixperten tog enbart 59 kr för samma paket.

Så på ungefär 20 sekunders googlande  kunde jag få ner priset med ca 100 kr. Ganska bra, lönar sig att ta en snabb titt runt om.

Kan tilläggas att båda företagen erbjöd fri frakt!

Omdöme: 

Kanske inte helt förvånande så valde jag att göra beställningen från Batteriexperten. Beställningen gjordes på kvällen den 28 december och betalades direkt med betalkort. Därefter fick jag mail den 29 december att leveransen var nu mottagen och skickad.

Dagen efter, den 30 december, så låg batterierna i brevlådan. Snabb och effektiv leverans är guld värt, nu har vi en talande norsk bil igen lagom till nyårsafton.

Kan helt klart rekommendera Batteriexperten!

Att BatteryChampion fick ett lägre betyg av mig var på grund av deras prissättning känns helt off. Att det kan skilja 10-15 % mellan olika butiker tycker jag är ok. Men det här var bara för mycket!

Kommentarer

Betalade extra för att få hem en laddkabel dagen efter. Kl 16 nästa dag ringde jag och efterluste min vara mne enligt företaget var det inga problem, den skulle komma före kl 18. Anländer dagen efter med den ordinarie posten. Klagar, de erbjuder sig storstilat att jag kan få ha summan för frakten innestående hos dem (som om jag var intresserad av att ha något med dem att göra). 6 månader senare fungerar inte ens laddkabeln. Sämsta köpet ever!!!

Lägg till ny kommentar