Barnvagn Brio Double Wave (svart)

Fakta
Brio Double Wave
Fabrikat: 
Märke: 
Double Wave
Garanti: 
3 år (fabriksfel)
Upphandling
Ordinarie pris: 
4 395.00 kr
Slutfaktura: 
4 395.00 kr
Betyg: 
4 / 5
Bra eller skit?
Omdöme: 
Rekommenderas starkt (5/5 poäng)

Då var det dags att byta ut barnvagnen igen. Känns som att vi till stor del inte gör mycket annat. Den här gången valde vui att titta efter en syskonvagn där barnen sitter brevid varandra. I och med att den förra vagnen, iCandy Pear, inte togs med på nästan någon bilresa så var det därför inget krav att vagnen sulle få plats i vår bil.

Efter mycket letande fastnade vi för det lite mer trogna och välkända märket Brio, närmare bestämt Brio Double Wave (2011).

En jämförelse på Pricerunner visade att det var billigast att beställa från Köpbarnvagn.se. Någon djupare undersökning än så gjorde vi inte förutom att förstås läsa lite inlägg i bloggar och på Familjeliv.

Omdöme: 

Beställningen gick bra och vi betalade vagnen i förskott med kreditkort. Några dagar efter beställningen kunde vi ta bilen och hämta ut vagnen. Fick förstås fälla ner alla sätet som gick i bilen för att få in den men eftersom vagnen kommer isärmonterad kan det vara skönt att ha bilen med sig.

Vagnen var lätt att sätta ihop och kan faktiskt med facit i hand säga att den även gick in i bilen, Peugeot 207 utan att sätena fälls. Men det är på millimetern. Samtliga fyra hjul måste monteras av samt suffletten. Och ä'ven då måste jag först krypa in i baksätet på bilen och trycka in vagnen lite extra innan jag trycker ner sista centimetrarna av bakluckan. Lite omständigt, men det går i alla fall :)

I övrigt har vagnen varit guld, lättkörd. Få problem (inga punkor!) och båda barnen har kunnat sitta brevid varandra utan att ha det överdrivet trångt (3,5 år + 2,0 år).

Kan bara rekommendera köp av Brio Double Wave samt Köpbarnvagn.se.

Manualer: 

Lägg till ny kommentar