Barnvagn iCandy Pear Tandem (svart)

Fakta
Barnvagn iCandy Pear Tandem
Fabrikat: 
Märke: 
iCandy Pear Tandem
Upphandling
Ordinarie pris: 
8 499.00 kr
Slutfaktura: 
8 499.00 kr
Betyg: 
4 / 5
Bra eller skit?
Omdöme: 
Bra, över förväntan (4/5 poäng)

I och med att vår bil inte är så stor, Peugeot 207, så hade vi lite problem först att hitta en syskonvagn som fick plats i bilen. Tillslut landade vi på den här iCandy-vagnen vilket kostade ungefär lika mycket som en begagnad lite sliten bil. Men, men... får hoppas vi inte behöver mecka lika mycket med vagnen som vi skulle fått göra med en bil i samma prisklass ;)

Som ni ser på bilden så ligger barnen efter varandra i den här vagnen, du kan förstås montera in liggdel i vagnen också. Men det är något som du får köpa till extra, vilket vi gjorde men är inte med i priset som står i faktarutan.

Prisspecifikation för alla delar:

  • iCandy Pear Tandemvagn: 8499 kr
  • Pear Lower fabric carrycot: 1399 kr (liggdel)
  • Pear Lower seat adapt 499 kr (adapter till liggdel)
  • Summa: 10397 kr
Omdöme: 

Upplever vagnen i sig som väldigt bra, att den går in i bilen var ett måste för oss när vi köpte den men om jag ska vara helt ärlig så har vi inte haft något större behov att ha med syskonvagnen när vi har varit ute och bilat. För det mesta har det fungerat bra med två mindre sulky. Men bilar man mycket är det en bra vagn tycker jag.

Att köra vagnen är enkelt under sommaren, svängradien är väldigt bra och den tar sig upp för trottoarer utan problem. Visst blir det lite tugnt med två barn i vagnen men barn väger, det går inte att komma ifrån.

Tyvärr gick en av adapterna sönder till vagnen som fäster en av sittdelare, där får vagnen ett litet minuspoäng då jag tycker vagnar i den här prisklassen inte ska gå sönder så lätt. Som tur var gick det på garantin och efter två veckor fick vi en ny adapter som funkat bra.

Min rekommendation när det gäller den här typen av vagnar är att tänka efter ett varv extra om man verkligen behöver en sån här modell. Vagnen i sig tar mycket plats och är inget du fäller ihop och sätter upp dagligen om du inte måste. Nu är det enkelt att montera ner den men många delar blir det:

  • Chassi med hjul
  • Adapter för att montera två sitt- eller liggdelar.
  • 1 sitt- eller liggdel
  • 1 till sitt- eller liggdel

Kanske inte låter mycket i listan ovanför men dom är osmidiga att förvara vilket gör att den tar rätt mycket plats och i alla fall hemma hos oss nästan alltid står ihopsatt och klar för användande.

En liten bonus kan jag meddela för alla er som joggar eller springer. Jag har själv sprungit med den här vagnen i elljusspår. Är tugnt i uppförsbackarna men det går bra, barnen tjuter samtidigt av glädje vilket är en rolig bonus.

Manualer: 

Lägg till ny kommentar