WD Caviar Black WD2001FASS 2 TB

Fakta
WD Caviar Black WD2001FASS 2 TB
Fabrikat: 
Märke: 
WD2001FASS
Garanti: 
2 år
Upphandling
Ordinarie pris: 
1 470.00 kr
Slutfaktura: 
1 470.00 kr
Betyg: 
4 / 5
Bra eller skit?
Omdöme: 
Bra, över förväntan (4/5 poäng)

Min gamla dator från Dell började nu få slut på utrymme. Valet stod då mellan att köpa en ny dator eller att uppgradera diskarna. Egentligen tycker jag nog att det hade varit bättre att köpa en ny dator men det skulle kosta betydligt mer och vid det här tillfället var inte ekonomin den bästa. Fick bli uppgradering istället!

Tog kontakt med Dells kundtjänst och angav mitt serienummer för datorn. Därefter bad jag dom plocka ut de två största diskarna som datorn kunde hantera. Dell rekommenderade då 2 st WD Caviar Black WD2001FASS 2 TB/st. En total uppgradering från 320 GB till 4000 GB.

Lagom med tanke på att enbart mina bilder tar cirka 1,5 TB (ligger på en extern disk).

Omdöme: 

Efter samtalet med Dell som gick över deras chat-funktion fick jag en länk till deras webbshop där jag kunde genomföra beställningen.

Ska jag vara helt ärlig så googlade jag och körde hårddisken genom Pricerunner innan jag bestämde mig. I och med att Dell bjöd på frakten (kampanj just då) så blev det billigast att beställa från Dell. Dessutom hade dom varit trevliga och hjälpsamma mot mig så då känns det bra om jag kan "belöna" dem med en beställning.

Gjorde beställningen och två veckor senare hade jag diskarna. Lite väl lång leveranstid tycker jag dock!

Lägg till ny kommentar