Samsonite Termo Spinner 77cm

Fakta
Resväska Samsonite Termo Spinner 77cm
Fabrikat: 
Märke: 
Termo Spinner 77cm
Garanti: 
10 år
Upphandling
Ordinarie pris: 
1 999.00 kr
Rabatt: 
-400.00 kr
Slutfaktura: 
1 599.00 kr
Betyg: 
4 / 5
Bra eller skit?
Omdöme: 
Bra, över förväntan (4/5 poäng)

Inför en utlandsresa behövde vi skaffa en ny resväska. Less på billiga skräpväskor som hela tiden går sönder, antingen i låset, hjulen, handtagen eller att hela väskan kraschar på grund av flygbolagens "milda" hantering med dom så bestämde vi oss för att testa att köpa en kvalitetsväska.

Samsonite är ett välkänt märke och när vi passerade Harges i Skärholmen passade vi helt enkelt på att köpa en ny stor väska.

Omdöme: 

Säljaren på Harges var vänlig och visade oss de olika funktionerna med väskan. Nu har inte en väska så många funktioner, den går att öppna, stänga och låsa. Fickorna i den går också att öppna och stänga. Allt det hade vi säkert listat ut själva men säljaren var trevlig och det är alltid ett plus.

Väskan har sedan varit utmärkt i kavlitésynpunkt. Har inte haft något som helst problem med den sedan jag köpte den för snart tre år sedan.

Det enda jag kan säga som är en nackdel med väskan är att den är för stor. Den rymmer hur mycket som helst men eftersom flygbolagen har sina regler om hur mycket varje väska max får väga så kan vi aldrig utnyttja väskan bärkapacitet till max. Lite synd, vi hade med andra ord klarat oss med en mindre.

Så därför rekommenderar jag starkt att om du funderar på att köpa en reseväska från Samsonite så köp inte större än t.ex. Aeris Bas Spinner 75cm som ni kan läsa om här.

Lägg till ny kommentar