Resesäng Phil & Teds Traveller

Fakta
Resesäng Phil & Teds Traveller
Fabrikat: 
Upphandling
Ordinarie pris: 
1 895.00 kr
Slutfaktura: 
1 895.00 kr
Betyg: 
4 / 5
Bra eller skit?
Omdöme: 
Rekommenderas starkt (5/5 poäng)

Inför våra semestrar kände vi att det kunde vara bra med en resesäng att ta med. Dessutom är det en fördel de gånger vi besöker mor- och farföräldrar och vill låta barnen sova över.

Vårt krav var att sängen skulle vara så lätt som möjligt, det för att om du gör en längre semesterresa vill du inte gärna bära runt på en säng som väger tio kilo. Phil & Teds lätta resesäng väger enbart 2,5 kilo! Något som är riktigt imponerande. Det som oroade lite var vilken kvalité sängen skulle ha.

Omdöme: 

När jag skriver det här omdömet har vi haft sängen i över ett år. Den har använts i princip minst en gång i månaden och varit till stor nytta. Båda barnen kan sova i den, även äldsta killen som snart är tre år. Sängen är lätt att bära, lätt att fälla upp och ihop så där har jag inga synpunkter. Den medföljande uppblåsbara madrassen ger jag inte så mycket för och skulle vi resa bort en längre tid som kräver flera övernattningar i sängen kanske vi skulle behöva fundera ut något alternativ till madrass.

Men i övrigt är sängen kanon! Kan rekommenderas alla som vill köpa en bra och lätt resesäng. Däremot är den väldigt dyr jämfört med sängar som väger några kilo mer. Kan vara bra att ha i åtanke.

Lägg till ny kommentar