Översyn symaskin

Fakta
Upphandling
Ordinarie pris: 
795.00 kr
Slutfaktura: 
795.00 kr
Betyg: 
4 / 5

Här hemma har vi en fin gammal symaskin som har fungerar väldigt bra under hur många år som helst. Nu på senaste tiden börjar maskinen krångla allt mer så vi beslutade då att lämna in den på service. Alternativet hade varit att kassera den och köpa en ny, men det tog lite emot. Maskinen har som sagt varit väldigt bra fram till och med nu.

Omdöme: 

Uppdraget gick till Stockholms Sy-Center som mot fast avgift (795 kr) monterade isär hela maskinen och smörjde samt rengjorde alla rörliga delar i maskinen. Därefter har symaskinen fungerat klockrent.

Enda invändningen är väll att har du en billigare symaskin är det kanske inte värt nästan 800 kronor bara för att få grundläggande service för den. Då kan det vara värt att köpa en ny istället.

Annars är vi nöjda med Stockholms Sy-Center och kanske kan tänka oss gå dit om 10 år igen när det är dags för nästa service ;)

Följande delar ingår i servicen:

  • Rengöring och smörjning: rengöring och slipning av trådvägar
  • Justering av följande: nålläge centrering höger/vänster höjdläge
  • Kontroll ev. justering av: gripartid, gripare avstånd, gripare trådsläpp, glapp i drev och länkar, axlar, matartid, matarhöjd, matarlängd, automatik, drivremmar, spolmekanism, pressfotstryck, insyning enligt bifogad provlapp.

(Stockholms Sy-center lämnar även 12 månaders garanti på utfört jobb)

Lägg till ny kommentar