Logitech Pure-Fi Anywhere 2 Dockningsstation (purefiany2bl)

Fakta
Bild på Logitech Pure-Fi Anywhere 2 Dockningsstation
Fabrikat: 
Märke: 
Logitech Pure-Fi Anywhere 2
Upphandling
Ordinarie pris: 
790.00 kr
Rabatt: 
-100.00 kr
Summa offert: 
690.00 kr
Slutfaktura: 
690.00 kr
Betyg: 
3 / 5
Bra eller skit?
Omdöme: 
Neutralt, har inte utmärkt sig (3/5 poäng)

Har ganska länge saknat att inte ha musik på ett smidigt sätt på jobbet. Till viss del har jag använt mig av Spotify men då jag valt att inte köpa deras premium-abbonemang så blir tyvärr reklamen störande och tiden jag får lyssna tar alltför snabbt slut.

Ville därför köpa in en enklare musikanläggning till jobbet där jag kunde använda mig av spellistorna jag harpå min Iphone. Genom Iphone-appen Wrap hade jag ett presentkort på 100 kr på Elgiganten. Blev enda anledningen till att jag åkte dit, brukar annars mest handla på nätet.

Efter att gått runt lite i butiken hittade jag Logitechs Pure-Fi Anywhere 2 där jag fick det jag önskade. En enkel musikspelare som även kunde ladda mobilen. Priset för den var 790 kr men med en snabb titt i Prisjakts Iphone-app såg jag att den var 100 kr billigare hos Webbhallen.

Utnyttjade därför Elgigantens prisgaranti och fick nu Logitech Pure-Fi Anywhere 2 för 690 kr. Med ett presentkort på 100 kr blev kostnaden 590 kr vilket är ungefär vad jag kan tycka att den här är värd.

Omdöme: 

På Elgiganten gjorde dom som alla elektronikkedjor gör, försöker sälja på mig en försäkring. Kan någon förklara varför jag skulle köpa en försäkring för 299 kr när produkten kostar 690 kr? Oddsen för att den går sönder efter två år bör vara ganska små. Med andra ord är som vanligt en försäkring pengarna rakt i sjön.

Nåväl, själva musikspelaren (Logitech Pure-Fi Anywhere 2) har varit precis som väntat. Okej ljud men inte mer än så. Men fyller sin funktion om du sitter instängd i ett litet kontor. En bonus är förstås att du kan koppla ur den och ta med dig spelaren (batteritid ca 10 tim) men det är något jag inte har testat eller haft användning för.

För dig som enbart vill ha något som kan spela musik och inte bryr dig om så mycket hur det låter är det här ett bra val. Vill du att basen ska kännas och tonerna ska vara helt rena får du nog titta på lite dyrare spelare ;)

Lägg till ny kommentar