Jordfelsbrytare samt diverse elinstallation - Sjökvist Elinstallationer

Fakta
Upphandling
Ordinarie pris: 
7 733.00 kr
ROT: 
-1 950.00 kr
Summa offert: 
5 783.00 kr
Slutfaktura: 
5 783.00 kr
Betyg: 
4 / 5

Då var det dags för lite ny el igen. Dom mindre eldragningarna hade jag till viss del klarat av själv men nu gällde det att dra el från elcentralen för att koppla in en ny tvättmaskin samt även sätta in jordfelsbrytare. Utöver det passade vi även på att dra ut el till terassen och ordna några nya eluttag för den planerade fiber som skulle dras in till årsskiftet.

Omdöme: 

Blev tipsad av den här killen från en av killarna på Värmepumpsgruppen. Pratade nämligen först med dom ifall dom kunde ordna dragningarna i samband med att dom satte in värmepannan. Men det låg lite utanför deras område så jag fick numret till Sjökvist Elinstallationer.

I alla fall, elektrikern som kom ut gick igenom tillsammans med mig vad som skulle göras:

  • Jordfelsbrytare 25A
  • El till tvättmaskin och torktumlare (ny dragning från elcentral)
  • El till två nya uttag (varav ett inför fiberinkopplingen)
  • El till baksidan

Till allting fick Sjökvist Elinstallationer köpa in material som skulle behövas. Totalt sett var elektrikern på plats i 8 tinmmar för en timkostnad på 390 kr timmen (exkl ROT och moms)

Inköp av material gick på 3833 kr varav jordfelsbrytaren med alla brytare gick på cirka 1000 kr. Något som jag kan ge lite extra plusspoäng för är att fakturan tydligt specade vilken rabatt jag fick på materialet och att varje lite del särskildes. Nu vet jag att det är så en faktura ska se ut när hantverkare jobbar, men det är långt ifrån alla som faktiskt specificar upp på det sättet.

Slutsattsen på det hela är att jag helt klart kan rekommendera Sjökvist Elinstallationer. :)

Lägg till ny kommentar