Installation av duschkabin

Fakta
Upphandling
Ordinarie pris: 
996.00 kr
Slutfaktura: 
996.00 kr
Betyg: 
4 / 5

Att installera en duschkabin tycker jag inte borde ha varit så svårt. men efter att ha slitit i över tre timmar med att få på övergången från vattenrören till duschen, med resultatet att det sprutade vatten åt alla håll varje gång jag drog igång vattnet så tröttnade jag. Ringde därför till Svea VVS som skulle vara med och renovera vårt badrum nu under sommaren och frågade om dom kunde komma förbi.

Omdöme: 

Ett par timmar senare var Svea VVS förbi. Killen som kom förbi bokstavligt sprang ner i källaren, tittade på röret och konstaterade. "Du har gamla rör, det här är inte standardmått. Jag hämtar en övergång...". Därefter sprang han upp för trapporna, in i bilen och hämtade övergången för att gå från 17 mm rör ner till 15 mm rör.

Tog honom allt som allt 20 minuter att fixa det hela och även om det känns lite surt att betala nästan 1000 kronor för det så är jag glad över att jag ringde. Jag hade lätt hållt på ytterligare tre timmar till ingen nytta.

Bra när en leverantör kan komma in på kort varsel för att fixa småfix. Sådant uppskattas och kredit till Svea VVS som ställde upp!

Taggar: 

Lägg till ny kommentar