DVD Denon 1730

Fakta
DVD Denon 1730
Fabrikat: 
Märke: 
Denon 1730
Garanti: 
2 år + 6 mån extra
Upphandling
Ordinarie pris: 
1 898.00 kr
Slutfaktura: 
1 898.00 kr
Betyg: 
3 / 5
Bra eller skit?
Omdöme: 
Neutralt, har inte utmärkt sig (3/5 poäng)

Ibland blir vissa köp inte lika genomtänkta, den gamla DVD-spelaren började få problem med brända skivor och då börjar det bli dags att byta ut spelaren.

Så första var tanken att göra en ordentlig undersökning som vanligt, kolla pricerunner, läsa recenssioner och allt sånt där. men så råkade jag knata in på Hi-Fi klubben och såg att dom reade ut en DVD-spelare. Kollade att den stödde 1080 i upplösning vilket den gjorde så därefter slog jag till.

Omdöme: 

Första åren har jag inte haft några problem alls med spelaren, nu (2011) börjar den bli lite mer trött. Brända skivor spelar jag ytterst sällan så där vet jag inte hur det står sig men även originalskivor som är i gott skick får den problem med. Lite tråkigt, tycker att spelaren borde klara sig längre även om jag nu funderar på att skaffa mig en HTPC, Mediaspelare eller kanske bara en liten dator med blu-ray och koppla in till TV:n.

I övrigt så har jag varit nöjd med spelaren, för den prisklassen kan man kanske inte begära alltför mycket. Och Hi-Fi klubben gillar jag att vara inne på, tyvärr aningen lågt utbud av produkter. Vill gärna kunna jämföra mer.

Manualer: 

Lägg till ny kommentar