Canon EOS 400D + Tamron SP AF 17-50/2,8 XR Di-II LD

Fakta
Canon EOS 400D
Fabrikat: 
Märke: 
Canon EOS 400D + Tamron SP AF 17-50/2,8 XR Di-II LD
Garanti: 
1 år
Upphandling
Ordinarie pris: 
11 175.00 kr
Rabatt: 
-199.00 kr
Slutfaktura: 
10 976.00 kr
Betyg: 
5 / 5
Bra eller skit?

Jag har sagt det förut och det håller ännu, jag gillar Cyberphoto. När jag gjorde den här beställningen så plockade jag ihop utöver kamerahuset och objektivet en massa andra småplock. Allt från solskydd, rengöringsdukar, väska för objektivet och lite annat smått och gått.

Jag anser att en bra leverantör alltid ska kunna möta kundens behov samt uppmuntra till att jag gör en större beställning från ett och samma ställe. Hur uppmuntras det bäst? Självklart genom bra och trevlig service men även genom att erbjuda kunden ett paketpris när paketet är klart. Behöver inte alltid vara mycket rabatt utan mest för att visa att vi som företag faktiskt uppskattar att du handlar alla dina produkter från oss och inte köper från olika leverantörer som råkar ha lägst pris på just den produkten.

I alla fall, när mitt paket var så var ordinarie priset (inkl vissa rabatter som utannonserades på hemsidan) uppe i 13163 kr. För mig är det mycket pengar så jag frågade förstås om jag kunde få ett paketpris på allting. Inga problem, bara några timmar efter jag skickat in förfrågan fick jag svar där dom erbjöd sig att bjuda på frakten, några rengöringsdukar samt dra av i alla fall 199 kr på det hela. Totalt sparade jag då 400-500 kronor allt som allt.

Klart jag blir glad när jag får det bemötandet eftersom det nu känns som jag "tjänat" 400 kronor vilket är en väldigt liten del i ett köp på cirka 13000 kronor (cirka 3 % rabatt).

Omdöme: 

Som ni förstår så anser jag att en liten rabatt från en leverantör kan göra mycket för mig som kund. Att Cyberphoto fortsätter göda mig med choklad när dom skickar ut paketen tycker jag är en rolig bonus.

Utrustningen jag köpte då, både kamerahuset och objektivet har jag haft stor nytta av. Objektivet har används främst för porträttfotografering då det är ljuskänsligare och inte har så mycket zoom som andra av mina objektiv. Personligen gillar jag mer att fotta med telezoom men ibland behöver jag gå lite närmare.

Som vanligt håller jag mig till de lite billigare objektiven, lite för att det är där min budget ligger och jag vill heller inte behöva gråta blod den gången något går sönder. :)

Bra grejjer som vanligt med andra ord, rekommenderas!

Teknisk information om Tamron AF SP 17-50/2,8 XR Di-II Aspherical (IF)

Typ Normalzoom
Fattning Canon, Nikon, Sony, Minolta
Brännvidd 17-50 mm
Ljusstyrka 2,8
Minsta bländare 32
Närgräns 0,27 m
Avbildningsskala 1:4,5 (vid 50 mm)
Filterdiameter 67 mm
Mått 81,7 x 74,0 mm
Vikt 434 g

Lägg till ny kommentar