Braun örontermometer modell IRT4020

Fakta
Örontermometer Braun ThermoScan 4020
Fabrikat: 
Märke: 
Braun ThermoScan 4020
Upphandling
Ordinarie pris: 
605.00 kr
Slutfaktura: 
605.00 kr
Betyg: 
3 / 5
Bra eller skit?
Omdöme: 
Bra, över förväntan (4/5 poäng)

Små barn bli sjuka, och det känns inte alltid rätt att stoppa upp en termometer i rumpan på den. Så därför när grabben fick feber blev det ett snabbt inköp av en örontermometer.

Som vanligt när det gäller saker saker du behöver när du är sjuk så köps dom inte förrän du faktiskt är sjuk. Och vem orkar då kontrollera efter bästa pris? Nej, iväg till närmaste apotek och inhandla det som behövdes fick det bli.

Omdöme: 

Apotek svanen har fått ett neutralt omdömme av mig. Eftersom jag inte frågade om hjälp eller något så känns det svårt att kommentera mer. Jag gick in, tog produkten samt ett paket extra linsskydd och gick till kassan. Fixade allt det helt själv :)

När det gäller termometern har vi nu haft flera tillfällen att prova den sedan den inhandlades. Har fungerat bra på både barnen (från sex månader och uppåt) samt på oss själva. Det som är värt att tänka på är att om termometern inte är riktigt inne så blir temperaturen förstås fel. Och nr febriga barn ska få saker instoppade i örat har dom en förmåga att krumbukta rätt mycket. Men jag föredrar ändå att använda den här framför en analtermometer. Går snabbt och enkelt, rekommenderar den till både vuxna och bar.

En sak till, termometern har varit guld att ha med på semester, tänkt på det när ni åker någonstans :)

Prismässigt är det förstås bättre att köpa termometern på någon nätbuktik som till exempel tretti.se, priserna är någon hundralapp lägre där.

Lägg till ny kommentar