Bärbar dator HP 530

Fakta
HP 530
Fabrikat: 
Märke: 
HP 530
Upphandling
Ordinarie pris: 
3 990.00 kr
Slutfaktura: 
3 990.00 kr
Betyg: 
3 / 5
Bra eller skit?
Omdöme: 
Bra, över förväntan (4/5 poäng)

Ibland blir det impulsköp. Vi var inne i Stockholm och gick runt när vi kom på att vi behövde en bärbar dator till semestern. Inte för att jobba eller surfa på utan mest för att kunna ha den som backup-station för alla bilder som tas under en semester (vi tar mellan 4-7000 högupplösta bilder i veckan när vi är borta).

Sen att det även går att jobba lite Office-paketet och även surfa är förstås en bonus.

Omdöme: 

Vi gjorde det enkelt för oss genom att gå in på Webhallen och köpa den dator som dom rekommenderade, så här i efterhand känns det som att vi kanske inte gjorde något jättefynd prismässigt sett. Men så blir det ibland när man handlar spontant. Säljaren var i alla fall trevlig.

Datorn, HP 530, har visat sig vara väl användbar och mogen sin uppgift. Men samtidigt, vilken dator skulle inte klara av att vara en ren lagringsstation? Eftersom skärmen är ganska stor (15 tum) för att vara en bärbar dator blir den ganska tung. Men vi lämnar i regel datorn på hotellrummet när vi går ut så då gör inte det så mycket. Då är det snarare en fördel att vi kan använda den till att se på film också ibland. Kan vara skönt att sätta på en tecknad film till barnen när dom är trötta.

Taggar: 

Lägg till ny kommentar