Babyvakt Supernova 900

Fakta
Babyvakt Supernova 900
Fabrikat: 
Märke: 
Supernova 900
Upphandling
Ordinarie pris: 
1 195.00 kr
Slutfaktura: 
1 195.00 kr
Betyg: 
4 / 5
Bra eller skit?
Omdöme: 
Rekommenderas starkt (5/5 poäng)

När lillgrabben blir större och klarar av att sova alltmer själv så är det skönt om man kan lämna honom i spjälsängen utan att behöva springa och titta till lite. För att undvika att man missar när han vaknar kan det vara bra med en babyvakt eller babymonitor som det också kallas.

Babyvakten fungerar ungefär som en Walkie-Talkie men med skillnaden att den enbart sänder så fort ljud uppstår vid babyenheten. Utrustningen är alltså indelad i två enheter, en som ställs intill (i närheten av) babyn och en som föräldern behåller själv. Så fort ljud uppstår i närheten av babyenheten sänds ljudet med bara någon sekunds försdröjning till föräldern som då vet att barnet har vaknat.

Omdöme: 

Den här modellen hade fått ett flertal positiva omdömmen och blev därför det naturliga valet när vi köpte en babyvakt. Den har inte någon gång faktiskt gjort oss besvikna utan klarat av med god täckning att sända från vår sons sovrum på övervåningen ner till baksidan av huset eller till och med en 50-60 meter bort utan störningar. Testade även att gå ner i grannens källare (5 radhus bort från oss, ca 50 meter + källare) och täckningen räckte dit utan problem.

Däremot kanske det av andra själ inte är lämpligt att gå alltför långt bort men det får varje förälder själv avgöra vad som passar. Att utrustningen däremot är bra och orkar sända länge råder inget tvivel om. Jag har inte försökt uppmäta tiden utan laddar när batterierna börjar ta slut. Enligt tillverkaren ska de orka cirka 40 timmar vilket är mer än väl.

Kan helt klart rekommendera den här produkten!

Lägg till ny kommentar