Anticimex

Fakta
Upphandling
Ordinarie pris: 
1 975.00 kr
Slutfaktura: 
1 975.00 kr
Betyg: 
3 / 5

I samaband med att vi flyttade till radhus hade Anticimex varit där och gjort en besiktning av huset. Protokollet från besktningen fick vi förstås tillgång till där vi kunde gå igenom och se vilka synpunkter Anticimex haft på huset tillstånd.

Utöver det kunde vi även köpa till en personlig genomgång där en tekniker från Anticimex gick igenom protokollet och pekade ut alla brister samt gav oss möjligheten att ställa frågor samtidigt.

Omdöme: 

Konceptet med att få en personlig genomgång tycker jag är bra. När vi ska göra vår största investering vi någonsin gjort känns det dumt att i alla fall inte försöka sätta sig in i allt som man måste kontrollera innan ett husköp äger rum.

Att ha en kunnig tekniker att ställa frågorna till kändes bra även om slutrsultatet kanske inte blev så spännande. Vår genomgång blev mest en högläsning från protokollet där vi konstaterade att det som stod i protokollet verkligen stämde. Eftersom vi inte riktigt vad vi skulle fråga efter blev det inga djupare diskussioner.

Trots det skulle jag rekommdendera den lite mer osäkra köparen att betala de nästan två tusen kronor det här kostnade. Om inte annat för att kunna sova lite bättre på natten och inte fundera på om vi gjorde rätt eller fel som avstod.

Lägg till ny kommentar